Lluís Rabell, durant l'entrevista a Catalunya Ràdio
Lluís Rabell, durant l'entrevista a Catalunya Ràdio
Barcelona

Rabell afirma que no se sent convidat a participar en les mobilitzacions d'aquesta Diada

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot diu que no se sent representat per l'opció política que defensa l'ANC

RedaccióActualitzat

El president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, no se sent convidat a participar en les mobilitzacions d'aquest Onze de Setembre. Ravell considera que l'ANC dóna suport a una opció política que no els representa. 

El plantejament que es fa des de l'ANC és un tipus de manifestacions que apel·len a mantenir un full de ruta unilateral. (...) No són massa unitàries.

Lluís Rabell, president del grup parlamentari Catalunya Sí que es Pot al Parlament, també detalla que la campanya de les creus a les places de l'entitat nacionalista no respon a la realitat perquè "qui es va carregar el sistema sanitari va ser CDC". 

D'altra banda, Rabell assegura que el seu grup està obert a negociar els pressupostos per l'any que ve i afirma  que és la majoria governamental qui no hi està disposada. En declaracions al Matí de CR, coincideix amb el president Puigdemont que la qüestió de confiança i els comptes van plegats i diu que no tindria sentit que la CUP votés diferent al que voti quan es presentin els pressupostos.

La CUP pretén separar-ho, però jo crec que en aquest sentit el president Puigdemont és més coherent i té més raó. No tindria sentit que li aprovessin la qüestió de confiança i que li rebutgessin després els pressupostos perquè la veritable qüestió de confiança d'un govern són els seus pressupostos.

Pel que fa a la política espanyola, Rabell creu que la posició del PSOE comença a ser insostenible i creu que acabarà facilitant la investidura de Mariano Rajoy.
 
Rabell assegura que el referèndum unilateral d'independència  ja es va fer el 9N i creu que tard o d'hora s'haurà d'acabar fent un referèndum a l'estil d'Escòcia.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut