Una torre de control de l'aeroport
Una torre de control de l'aeroport

Pequín, Kíev i Ciutat de Mèxic, tres nous vols directes des de Barcelona

Actualitzat

L'aeroport del Prat tindrà tres noves destinacions internacionals amb vols directes:

Air China inaugura el vol directe Barcelona-Pequín

Air China comença aquest diumenge a operar el seu vol directe entre Barcelona i Pequín. La companyia, membre de la xarxa Star Alliance, ja connectava l'aeroport del Prat amb la capital xinesa, però amb un vol que feia escala tècnica a Viena. Ara prescindeix d'aquesta escala i operarà quatre connexions directes setmanals amb Pequín.

L'any passat, Air China va posar en marxa un vol directe per connectar l'aeroport de Barcelona amb el de Xangai-Pudong. La companyia, en aquest cas, va adaptar els horaris per poder ajustar-se a les necessitats dels viatges de negocis. Els vols arriben a la Xina a primera hora del matí de dilluns.  

 

Ryanair, amb Kíev

Mentrestant, Ryanair ha anunciat una nova ruta que connectarà Barcelona amb la capital d'Ucraïna, el 36è país on operarà la companyia. La connexió amb Kíev, que començarà a funcionar a partir de l'octubre, tindrà quatre vols setmanals.

 

 

Barcelona-Mèxic

Fa poc, el govern espanyol va anunciar també una altra connexió intercontinental de l'aeroport de Barcelona. En concret, s'ha autoritzat un vol de la companyia Emirates amb Ciutat de Mèxic. Ho va anunciar des de Dubai el secretari d'estat d'Infraestructures, Julio Gómez-Pomar, després de reunir-se amb el vicepresident de l'aerolínia, Salem Obaidalla.

Aquesta connexió, segons el ministeri, té un "caràcter excepcional", perquè l'acord entre Espanya i els Emirats Àrabs Units no contempla la ruta i s'ha requerit una concessió específica. La voluntat és posar en marxa aquest vol abans que acabi aquest any.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut