Motociclisme

Pedrosa acomiada la temporada a MotoGP amb un passeig triomfal al G. P. de València

Dani Pedrosa ha acomiadat la temporada del Mundial de MotoGP amb un passeig triomfal al Gran Premi de València. Tot i sortir l'últim des del "pit lane", el pilot de Castellar ha aprofitat la caiguda de Jorge Lorenzo per sumar un triomf incontestable davant del japonès Nakasuga i Casey Stoner, que ha estat tercer el dia del seu comiat de la competició.

Actualitzat
Dani Pedrosa ha acomiadat la temporada al Mundial de MotoGP amb un passeig triomfal al Gran Premi de València. Tot i sortir l'últim des del "pit lane", el pilot de Castellar ha culminat una gran remuntada i ha aprofitat una caiguda de Lorenzo quan liderava la carrera per situar-se en la primera posició.

El mallorquí, amb el títol mundial a la butxaca, ha caigut de forma espectacular quan estava doblant un pilot, però no s'ha lesionat. Amb Lorenzo fora de combat, Pedrosa ha guanyat amb autoritat la setena victòria de l'any i la 45a de la seva carrera esportiva, i ha creuat la línia d'arribada amb 40 segons de marge sobre el japonès Nakasuga, substitut de Spies a Yamaha i Casey Stoner, que ha pujat al tercer calaix del podi el dia del seu comiat de la competició.
Anar al contingut