Barcelona

Passió "belieber" en un concert marcat pel cop de puny de Bieber a un fan

Unes 18.000 persones assisteixen al Palau Sant Jordi en el primer concert de la gira Purpuse World Tour a l'Estat

RedaccióActualitzat

Justin Bieber ha actuat aquest dimarts al vespre a Barcelona amb totes les entrades venudes. Vestit amb calçat esportiu, ulleres i una samarreta de la sèrie "Misfits", el cantant canadenc s'ha passejat segur per l'escenari i s'ha unit a les coreografies dels seus ballarins. En la primera part del concert s'ha mostrat molt fred amb el públic però, després d'una pausa, ha tingut més contacte i fins i tot ha confessat que li agrada el menjar espanyol.

El concert ha estat ple de reclams visuals, amb pantalles horitzontals, inclinades i elevades, ballarins acròbates, fum, focs artificials i un escenari espectacular. A Barcelona han sonat peces com "Company", "Hold tight", "No pressure" o "As long as you love me".

Desenes de seguidors del cantant canadenc han acampat des de fa dies, alguns fins i tot setmanes, a les portes del Palau Sant Jordi. El cantant ha portat a la capital catalana la gira de presentació del disc "Purpose" en un any en què ha protagonitzat diversos escàndols públics. Escàndols com abandonar els estudis de l'emissora Los 40 Principales a mitja entrevista sense donar explicacions, cancel·lar cites amb els fans en plena gira argumentant que està mentalment esgotat o protagonitzar una baralla a la porta d'un hotel, després de la final de l'NBA.

 

Malgrat tot, continua despertant passions i aquí a Barcelona hi ha joves que han fet cua des de fa setmanes. Algun ha perdut la feina per assistir al concert.

"He perdut la feina en una cadena de supermercats on estava treballant, per venir. Perquè no em van donar els dies i vaig preferir venir al concert, a la feina."

I n'hi ha que s'han saltat exàmens.

"Jo tinc un examen demà... Suspendré l'assignatura. La meva mare em va dir - perquè tinc l'entrada des de fa un any - que ja la recuperaré. No passa res."

 

Agressió a un fan

El moment més tens del concert ha estat abans de començar, quan Bieber arribava al Sant Jordi. Quan el cantant entrava en cotxe al recinte, un fan ha ficat la mà per la finestreta, gest que Bieber ha respost amb un cop de puny. El resultat: un llavi partit. Justin Bieber ha continuat el trajecte sense aturar-se per dirigir-se al concert.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut