Carme Riera, Najat El Hachmi, Màrius Serra i Joan Margarit
Carme Riera, Najat El Hachmi, Màrius Serra i Joan Margarit

Novetats literàries per començar el 2018

Els nous llibres de Najat El Hachmi, Carme Riera, Joan Margarit, Màrius Serra o Richard Ford, entre d'altres, marquen l'inici del nou any literari i es recuperen clàssics com Víctor Català

RedaccióActualitzat

Entre els primers llibres de l'any hi ha "La fugitiva", de Blanca Busquets, sobre la vida d'una anciana, o "Mare de llet i mel", de Najat El Hachmi, sobre la immigració vista per una dona musulmana.

"Venjaré la teva mort", de Carme Riera, i "Per tenir casa s'ha d'haver guanyat la guerra", les memòries d'infantesa de Joan Margarit, i "SOS Cristians", de Pilar Rahola, són novetats de l'editorial Grup 62.

Club Editor aposta per Victor Català i el primer volum del recull de tots els seus contes. I Raig Verd continua confiant en dos autors: el nigerià Ngugi Wa Thiong'o i la premi Nobel Svetlana Aleksiévitx, "La guerra no té rostre de dona", que espublicaran de cara a Sant Jordi.

Sant Jordi és la gran data per a les editorials, més enllà de gener i febrer. I aquí trobarem la proposta d'Ara Llibres, la nova novel·la de Màrius Serra, plena de crims i molta paròdia sobre la mateixa festa de Sant Jordi.

Edicions de 1984 estrena "La festa de la bomba", de Graham Green; Quaderns Crema publica "La por", de Stefan Zweig, i l'esperat "El conte de la serventa", de Margaret Atwood, i l'editorial Anagrama treu "Entre ellos", de Richard Ford.

Javier Marías presenta "Cuando los tontos mandan" i, després de l'èxit de "Patria", Fernando Aramburu publica "Autorretrato sin mi". D'Scott Fitzgerald podrem llegir els seus contes perduts a "Moriría por ti" i de Susan Sontag, "Declaracion", amb contes inèdits. Després de l'èxit de "Tots els noms del desig", Marta Romagosa torna amb "22 homes i un desig".

Anar al contingut