Valencia de Alcántara

Mor una dona presumptament a mans del seu marit a Extremadura

Una dona de 54 anys ha mort a Extremadura en un presumpte nou cas de violència de gènere. El marit de la víctima, un home de 67 anys, ha estat detingut. La dona tenia una ordre d'allunyament però hauria consentit el trencament voluntari per passar uns dies de vacances amb el que seria presumptament el seu assassí.

Actualitzat
El crim s'ha comès aquest divendres a Valencia d'Alcántara, una població de Càceres d'on la parella era originària i on haurien anat a passar les vacances de Setmana Santa.

La parella vivia en diferents domicilis de la província de Madrid i de fet ella tenia una ordre d'allunyament que la protegia del seu marit. Però hauria decidit voluntàriament el trencament d'aquesta ordre que la protegia per passar uns dies de vacances amb la seva parella, que s'ha convertit presumptament en el seu assassí. L'home va ser detingut de forma immediata al lloc dels fets.

Segons el Ministeri d'Igualtat, aquesta seria l'onzena dona que mor assassinada per violència de gènere aquest any a Espanya. A més, seria el segon cas en què la víctima hauria consentit el trencament voluntari de l'ordre d'allunyament que la protegia.
Anar al contingut