Vilanova i la Geltrú

Mor una dona d'edat avançada arran d'un incendi a la seva casa, a Vilanova i la Geltrú

En entrar al pis, situat a l'avinguda Francesc Macià, 167, els Bombers han trobat el cos sense vida de la dona estès al terra de la cuina, l'única estança que ha quedat afectada pel foc.

RedaccióActualitzat
Una dona d'edat avançada ha mort a primera hora d'aquesta tarda en l'incendi d'un habitatge a Vilanova i la Geltrú. Segons informen els Bombers de la Generalitat, un veí ha trucat al telèfon d'emergències, 112, alertant que sortia fum de l'habitatge sinistrat. En entrar al pis, situat a l'avinguda Francesc Macià, 167, els Bombers han trobat el cos sense vida de la dona estès al terra de la cuina, l'única estança que ha quedat afectada pel foc.

La víctima presentava cremades per temperatura i, a hores d'ara, encara no se sap la causa exacta de la mort. S'han activat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra per obrir les diligències oportunes i esclarir les causes del sinistre.

El foc ha cremat únicament la cuina del pis, sobretot la nevera. La resta de l'habitatge només ha patit afectacions per fum i temperatura. Un cop extingit el foc, els Bombers han ventilat tota l'estança. Per la seva banda, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ha mobilitzat una ambulància.
Anar al contingut