Estat en què va quedar el vaixell.
En el naufragi del "Costa Concordia" van morir 32 persones.
Giglio

Mor un submarinista espanyol quan participava en les tasques de rescat del "Costa Concordia"

El submarinista espanyol Israel Franco Moreno, de 42 anys, ha mort aquest dissabte mentre treballava per remolcar el creuer "Costa Concordia", que va naufragar davant de les costes de l'illa italiana de Giglio, el 13 de gener del 2012.

RedaccióActualitzat

El submarinista espanyol Israel Franco Moreno, de 42 anys, ha mort aquest dissabte mentre treballava en les tasques de preparació per remolcar el creuer "Costa Concordia", que va naufragar davant de les costes de l'illa italiana de Giglio, el 13 de gener del 2012.
El submarinista mort, que, segons les primeres dades, era de la Corunya, s'ha ferit greument en una cama mentre treballava sota el creuer i ha mort dessagnat mentre un col·lega l'ajudava a sortir de l'aigua.

Segons el seu perfil de Facebook, Israel Franco Moreno havia treballat com a freelance per a l'empresa Tecnosub Commercial Diving, amb seu a Tarragona, i ara treballava per Underwater Contractors Spain, amb seu a Cadis.

Sembla que el submarinista ha quedat atrapat en una planxa, s'ha fet un tall molt greu a la cama i s'ha començat a dessagnar. El seu company d'immersió ha aconseguit portar-lo a la superfície. Encara hi ha arribat amb vida i ha estat atès immediatament pels equips mèdics, que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Poc després de l'accident, el president de la regió de la Toscana, Enrico Rossi, ha fet arribar el seu condol a la família del submarinista i ha lamentat aquesta nova víctima, que se suma a les 32 que van morir la nit del naufragi.

Anar al contingut