Mor el pintor català Didier Lourenço

ACN Barcelona - El pintor català Didier Lourenço ha mort a causa d'un càncer, segons ha informat la Galeria Jordi Barnadas on l'arista hi ha exposat. Com ha explicat Galeries d'Art de Catalunya, Lourenço, que va néixer l'any 1968 a Premià de Mar, va ser un artista habitual en diverses galeries del GAC, com Jordi Barnadas, Pigment, Anquin's, LaGaleRia o Espai Cavallers. L'Ajuntament de Premià de Mar ha expressat el seu condol per la mort prematura del pintor premianenc, que des de Premià de Mar, ha destacat, "ha projectat la seva obra a tot el món".

L'any 1991 Lourenço va guanyar un prestigiós premi per a artistes joves i el 1995 es va instal·lar en el seu propi estudi on es va dedicar a pintar. Cinc anys després, una editorial i distribuidora de cartells va portar el seu treball per tot el món i això va despertar l'interès de les galeries per la seva obra. Lourenço va viatjar per tot el món amb les seves exposicions passant per Nova York, Seattle, Los Ángeles, Hong Kong, Puerto Rico, Nova Orleans, Nashville, Sudàfrica Las Vegas, Miami, Singapur

"Diem adeu a un dels nostres artistes més estimats. 30 anys omplint d'alegria i bellesa les parets de la galeria. Un càncer ens l'ha pres, però deixa peces fantàstiques per tot el món. Didier Lourenço serà immortal en la seva obra i en el nostre record", ha indicat en una piulada la Galeria Jordi Barnadas.

Anar al contingut