Héctor Colomé i Concha Velasco en l'obra de teatre "Filomena Marturano"
Héctor Colomé i Concha Velasco en l'obra de teatre "Filomena Marturano"
Madrid

Mor als 71 anys l'actor argentí establert a Espanya Héctor Colomé

L'actor era conegut pels seus papers en pel·lícules com "La gran familia española" i en sèries de televisió com "Amar en tiempos revueltos"

RedaccióActualitzat

Héctor Colomé, l'actor prolífic argentí establert a Espanya, va morir aquest dissabte als 71 anys. Era conegut pels seus papers en pel·lícules com "La gran familia española" i en sèries de televisió com "Amar en tiempos revueltos". Ho ha confirmat avui la Unió d'Actors i ha informat que l'enterrament serà aquest diumenge al tanatori de La Paz, on serà incinerat.

Colomé estava ingressat a la clínica Ruber de Mirasierra (Madrid), on va morir per causes que no s'han explicat. Poc després, el seu fillastre, el director de cinema Daniel Sánchez Arévalo, va publicar al Twitter la notícia acompanyada d'un missatge de dol:

 


 

Establert a Espanya des de l'any 1976

Colomé va arribar a Espanya l'any 1976. Va estudiar Ciències i Econòmiques i Teatre a la Universitat Nacional i va debutar com a actor als 15 anys.

En el teatre va actuar a "Fuenteovejuna", "El médico de su honra", "San Juan" i "La visita de la vella dama". I, en el cinema, en títols com "REC4: Apocalipsi", la seva última pel·lícula, "AzulOscuroCasiNegro","La gran família espanyola, "Libertarias" i "La ciudad de los prodigios", entre altres.

Va ser especialment conegut per aparèixer en sèries com "Petra Delicado", "El comisario", "El Príncipe", "Karabudjan" i "Amar en tiempos revueltos".

Va rebre el Premi de Teatre la temporada del 1970.

Anar al contingut