David Rockefeller, durant una visita al MoMA l'any 2015 (EFE)
David Rockefeller, durant una visita al MoMA l'any 2015 (EFE)
Nova York

Mor als 101 anys David Rockefeller, l'últim net del fundador de la dinastia

Doctorat en Ciències Econòmiques, tenia una fortuna de 3.300 milions de dòlars

RedaccióActualitzat

El multimilionari David Rockefeller, net del fundador de la dinastia, ha mort als 101 anys. Fonts de la família han confirmat que la defunció ha estat a casa seva, a Pocantico Hills, a l'estat de Nova York mentre dormia.

Era filantrop, amant dels viatges, sobretot del Marroc, i de les arts, cosa que el va portar a finançar el MoMA, el Rockefeller Center i el World Trade Center. A la seva col·lecció de pintura destaquen noms com Picasso, Cézanne o Matisse.

La revista "Forbes" li ha atribuït una fortuna de 3.300 milions de dòlars poc abans de morir.

Amb la seva mort desapareix l'últim net viu de John D. Rockefeller, considerat el nord-americà més ric de tots els temps i la persona més adinerada de la història moderna.

David Rockefeller va estudiar a Harvard i Londres. Es va doctorar en Ciències Econòmiques per la Universitat de Chicago, va ser voluntari a l'exèrcit i va servir al nord d'Àfrica i a França durant la Segona Guerra Mundial.

Va presidir durant anys el Chase Manhattan Bank, va fundar la Comissió Trilateral, considera una de les organitzacions privades més influents del món, i era membre del comitè consultiu del grup Bildelberg.

Anar al contingut