Un instant de la concentració silenciosa celebrada a la plaça Paeria de Lleida el 2 de gener del 2017 per condemnar l'atac terrorista a Istanbu…
Un instant de la concentració silenciosa celebrada a la plaça Paeria de Lleida el 2 de gener del 2017 per condemnar l'atac terrorista a Istanbul i la primera mort de l'any per violència de gènere a l'Estat.

Minut de silenci a Lleida per condemnar l'atac terrorista a Istanbul i la mort per violència de gènere a Madrid

ACN Lleida.-La ciutat de Lleida ha guardat aquest migdia un minut de silenci per condemnar l'atac terrorista de la nit de Cap d'Any a Istanbul i per la primera mort del 2017 per violència de gènere a l'Estat ocorreguda a la localitat madrilenya de Rivas Vaciamadrid. L'alcaldessa accidental Montse Mínguez ha presidit la concentració silenciosa, que s'ha dut a terme a la plaça de la Paeria i que ha aplegat autoritats locals i persones a títol individual que d'aquesta manera han volgut mostrar el seu rebuig a la violència. També ha participat en l'acte el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré. Mínguez ha lamentat que l'any hagi començat amb aquestes "mostres de violència" i ha traslladat el condol a les víctimes i a les seves famílies. L'alcaldessa accidental de Lleida ha conclòs la concentració fent una crida per la pau.

Anar al contingut