Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya
Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya
Barcelona

Millo: "Puigdemont ja no és president de la Generalitat"

El delegat del govern espanyol no descarta que cada ministre decideixi més cessaments i afirma que els partits independentistes es podran presentar a les eleccions del 21 de desembre

RedaccióActualitzat

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha assegurat a "El suplement", de Catalunya Ràdio, que la màxima autoritat de Catalunya és Mariano Rajoy, i que Carles Puigdemont ja no és president de la Generalitat.

"Ara mateix, Carles Puigdemont ja no és president de la Generalitat".

Millo no descarta que cada ministre decideixi més cessaments. De tota manera, confia que Puigdemont i la resta de l'executiu català acatin el cessaments que publica avui el Butlletí Oficial de l'Estat.

A més, confia que les eleccions del 21 de desembre serviran per fer tornar la legalitat, i ha afirmat que el partits independentistes s'hi podran presentar. En qualsevol cas, espera que les formacions sobiranistes no boicotegin els comicis. 

El delegat del govern espanyol a Catalunya ha assegurat també que "la declaració d'independència és un pas més en l'escalada d'il·legalitats", i ha avançat que el Tribunal Constitucional la suspendrà de manera immediata:

"El Constitucional suspendrà de forma immediata la declaració d'independència".

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés català
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut