Barcelona

Milers d'estelades en suport a Carme Forcadell al Camp Nou

A l'habitual protesta contra la UEFA per les multes contra el club s'hi ha sumat la convocatòria de suport a la presidenta del Parlament

Actualitzat

La graderia del Camp Nou s'ha tornat a omplir d'estelades. A l'habitual protesta contra la UEFA per les multes contra el club per l'exhibició de banderes independentistes d'alguns seguidors, aquest dimarts s'hi ha sumat la crida d'organitzacions sobiranistes com l'ANC o Òmnium a donar suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Hores després que la Fiscalia hagi presentat una querella contra Forcadell per delictes de prevaricació i desobediència al Tribunal Constitucional, la presidenta de la cambra catalana ha assistit a la llotja del Camp Nou. Des d'allà, ha vist com milers de seguidors blaugranes li donaven suport.

 

A la llotja, Forcadell ha estat acompanyada pel president i el vicepresident de la Generalitat, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, a més del president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

 

Com ja comença a ser habitual, el primer moment en què el públic ha fet onejar les estelades ha estat abans que comencés el matx, quan ha sonat l'himne de la Champions. Més tard, al minut 17:14 de la primera part, bona part dels aficionats han tornat a onejar-les.

Com ja van fer en l'anterior partit de Champions, l'Assemblea Nacional, Òmnium Cultural, la Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes i l'Associació Drets.cat han repartit 30.000 banderes independentistes als afores de l'estadi.

 

 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut