Barcelona

El Camp Nou es torna a omplir d'estelades pel Barça-Celtic tot i la multa de la UEFA

L'acció té lloc quan encara s'ha de resoldre el recurs contra la UEFA per haver multat el Barça amb 150.000 euros per l'exhibició d'estelades al Camp Nou

RedaccióActualitzat

Les estelades han tornat a omplir al Camp Nou coincidint amb el Barça-Celtic de Glasgow de la Lliga de Campions. L'ANC, Òmnium Cultural, la Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes i l'associació Drets han repartit 30.000 banderes estelades entre els aficionats que han anat al partit. Molts seguidors han mostrat la bandera durant la sortida dels jugadors. I, com en altres ocasions, també en el minut 17 i 14 segons, tant de la primera com de la segona part. 

 

 

 

 

 

L'acció té lloc quan encara s'ha de resoldre el recurs contra la UEFA per haver multat el Barça amb 150.000 euros per l'exhibició d'estelades al Camp Nou. D'aquesta manera, les entitats sobiranistes volen protestar per la sanció i defensar la llibertat d'expressió.

Les entitats recorden que l'estelada s'ha lluït "des de sempre" i "amb normalitat" en els partits al Camp Nou i a les grans finals europees. També argumenten que la justícia va donar la raó als seguidors que en volien dur a l'última final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla. Per això ho qualifiquen d'"incomprensible".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut