Més de 31.000 persones assisteixen a l'homenatge a Hristo Stòitxkov al Camp Nou

Hristo Stòitxkov ha tornat a fer gols amb la samarreta del Barça. Ha estat aquesta nit, en el partit d'homenatge al búlgar. Una selecció internacional ha jugat contra el "dream team", que ha tornat a jugar per a l'ocasió. Stòitxkov ha rebut l'afecte i el reconeixement dels més de 30.000 aficionats que han anat al Camp Nou. Al seu costat, hi havia cares tan conegudes com les de Johan Cruyff, Carles Rexach i molts dels integrants de l'equip que va enlluernar el món del futbol ja fa més d'una dècada.

Abans de començar el partit, el president del Barça, Joan Laporta, ha entregat al jugador búlgar una placa conmemorativa amb motiu del seu homenatge i, posteriorment, el tenor Josep Carreras ha interpretat una cançó. Amb moltes cares conegudes del "dream team" i de velles estrelles del futbol mundial, Stòitxkov ha estat la gran estrella en el dia del seu homenatge. El jugador búlgar ha aconseguit els dos gols del seu equip en només vuit minuts. En el minut 2, Stòtixkov ha batut Mikhailov amb una volea amb la cama dreta, després d'una centrada de Txiki Begiristain, i, sis minuts més tard, el mateix Hristo ha fet el 2 a 0, aprofitant una error del seu compatriota. A deu minuts del final, Stòtixkov ha estat substituït per rebre la gran ovació dels més de 31.000 espectadors que s'han aplegat a les graderies del Camp Nou. Tot i que en aquest tipus de partits el menys important és el resultat, l'exmadridista Davor Suker ha maquillat el marcador amb el 2 a 1 final, malgrat estar en un clar fora de joc. A l'acabament del partit, Stòtixkov s'ha dirigit al públic assistent i ha donat les gràcies a tothom per haver assistit al dia del seu homenatge. Els aficionats han acomiadat al crac búlgar amb crits de "Hristo, Hristo" i amb una gran ovació.