Barcelona

Més de 150 detinguts per prostituir dones asiàtiques des de 2012 en pisos de Barcelona

La Policia Nacional ha identificat 544 dones, la majoria d'origen asiàtic, que exercien la prostitució en pisos de Barcelona. És el recompte de les 138 inspeccions que aquest cos policial ha fet durant el 2012 i els set primers mesos de l'any en prostíbuls regentats per xinesos. De resultes d'aquests escorcolls s'han detingut 156 persones.

RedaccióActualitzat
La Policia Nacional ha identificat 544 dones, la majoria d'origen asiàtic, que exercien la prostitució en pisos de Barcelona. És el recompte de les 138 inspeccions que aquest cos policial ha fet durant el 2012 i els set primers mesos de l'any en prostíbuls regentats per xinesos. De resultes d'aquests escorcolls s'han detingut 156 persones per delictes relatius a la prostitució, falsedat documental o contra els drets dels treballadors, entre altres.

La majoria d'aquestes inspeccions s'han fet en immobles que s'anuncien com a saunes o perruqueries i que acaben sent prostíbuls encoberts. Habitualment estan regentats per membres de la mateixa comunitat xinesa, que sotmeten aquestes dones a un estricte control d'horari, les obliguen a estar disponibles les 24 hores, sota unes condicions d'insalubritat i pròximes a l'esclavitud.

A banda dels 156 detinguts, també s'han identificat 204 persones a qui s'ha expulsat del país d'acord amb la legislació d'estrangeria.
Anar al contingut