Barcelona

Mas lamenta que la factura de la portada d'aigües a Barcelona es carregui a l'Estatut

El cap de l'oposició, Artur Mas, ha criticat que la prolongació del minitransvasament vagi a càrrec de la disposició addicional de l'Estatut, com va assegurar aquest divendres l'executiu espanyol, mentre que hores abans el conseller Antoni Castells mostrava la confiança que els recursos surtin d'altres partides, com les d'emergències. El president de CiU ha reiterat l'aposta de la federació nacionalista pel Roine, perquè és de doble direcció i aplicable a tota la conca mediterrània, i ha afegit que encara esperen una resposta oficial de l'executiu de Zapatero sobre la possibilitat d'estudiar aquesta alternativa.

Actualitzat
Artur Mas ha tornat a carregar contra el govern de la Generalitat aprofitant el debat sobre la sequera i les seves solucions. L'acusa de no defensar els interessos de Catalunya deixant que sigui Madrid qui decideixi qui pagarà la solució i que la decisió vagi a càrrec al 100% dels diners pressupostats a l'Estatut.

El president de la federació nacionalista s'ha preguntat quins projectes es deixaran de fer o quins peatges es deixaran d'alliberar si s'han de treure 180 milions d'euros -el cost previst de la portada d'aigua de l'Ebre a Barcelona- de les inversions previstes a l'Estatut.
Anar al contingut