Barcelona

Marianne Faithfull, Sinéad O'Connor i Suzanne Vega, protagonistes del Festival Únicas de Barcelona

La IV edició del Festival Únicas, que es farà del 2 de juny al 7 de juliol al Palau de la Música de Barcelona, comptarà aquest any amb la presència d'artistes tan reconegudes com Marianne Faithfull, Sinéad O'Connor, Ute Lemper o Suzanne Vega. No hi faltaran tampoc els ritme mediterranis de la compositora i poeta grega Haris Alexiou, ni la misticitat de la tibetana Ani Choying Drolma. Tot plegat, amb l'objectiu de celebrar al màxim "la creativitat femenina".

Actualitzat

El tret de sortida del festival el donarà Marianne Faithfull, que torna als escenaris amb un treball encara inèdit titulat "Come and stay with me".

La seguirà Sinéad O'Connor, que el dia 11 de juny oferirà un concert únic a l'Estat espanyol per presentar el seu darrer àlbum "Theology".

L'1 de juliol, l'alemanya Ute Lumper homenatjarà la cançó francesa i el cabaret alemany, i el dia 7, Suzzane Vega tancarà el cicle de concerts amb el seu darrer disc "Brauty and crime".

A aquests caps de cartell, s'hi sumaran l'actuació conjunta d'Ani Chong Drolma i Sor Marie Keyrouz, el primer concert a Barcelona de la grega Haris Aleixou, i els poemes musicats de Mayte Martín, que presentarà el seu espectacle "alCANTARa Manuel".

Per a la directora del festival, Lil Castagnet, aquest programa el converteix en una iniciativa "diferent" que celebra com cap altre "la creativitat femenina".

Castagnet també ha avançat que la tercera edició de l'Únicas arribarà a Madrid cap a finals de novembre, probablement al teatre Lope de Vega i amb un cartell totalment diferent. A més, estan estudiant la possibilitat d'exportar aquesta proposta a Londres.

Anar al contingut