Futbol

Maradona demana disculpes pel famós gol amb "la mà de Déu" contra Anglaterra a Mèxic 86

Diego Armando Maradona ha demanat disculpes pel famós gol que va marcar amb "la mà de Déu" davant Anglaterra en el Mundial de Mèxic del 1986. En una entrevista publicada al diari "The Sun", el "Pelusa" ha assegurat que si pogués disculpar-se, "viatjar enrere i canviar la història, ho faria". Fins ara, l'argentí no havia demanat mai perdó per aquest gol, que va donar per bo l'àrbitre Alí Bennaceur. En el seu moment, Maradona va explicar que el gol havia estat una mica amb el cap i amb la mà de Déu.

Actualitzat

Tot i això, Maradona ha assenyalat que "el gol continua sent un gol, l'Argentina es va proclamar campiona del Mundial i jo vaig ser el millor jugador del món". En aquest sentit, el "Deu" també ha afegit que no pot canviar la història i que l'únic que pot fer és seguir endavant.

Vint-i-dos anys després d'aquell partit de quarts de final, en què l'Argentina va eliminar Anglaterra per dos gols (tots dos de Maradona) a un, el futbol anglès encara ho recorda amb indignació. No obstant això, Maradona ha estat aquesta setmana al Regne Unit, on s'ha sentit "molt feliç" perquè els aficionats britànics l'han anomenat "llegenda" quan li han demanat autòrgrafs.

Anar al contingut