Maduro desqualifica un cop més Rajoy
Maduro desqualifica un cop més Rajoy
Caracas

Maduro: "Se li rebentaran les dents a Rajoy si es fica amb Veneçuela"

Nicolás Maduro ha carregat d'aquesta manera contra el president espanyol després que Rajoy hagi demanat per Twitter l'alliberament de tots els presos polítics veneçolans

RedaccióActualitzat

El president de Veneçuela torna a carregar durament contra el president del govern espanyol. L'origen d'aquesta amenaça han estat unes paraules de Mariano Rajoy en què demana l'alliberament de tots els presos polítics veneçolans, coincidint amb el tercer aniversari de l'empresonament de l'opositor Leopoldo López. Nicolás Maduro ha llançat aquest advertiment:

"Se li rebentaran les dents a Mariano Rajoy i a tota la dreta internacional si es fiquen contra Veneçuela i pretenen intervenir-la. Es quedaran sense dents. Vostès ho veuran."

Durant un acte amb la joventut chavista a Caracas, el president veneçolà s'ha referit a Rajoy com a "bandit" i "protector de delinqüents i assassins". Aquesta ha estat la reacció encesa de Maduro després d'aquest tuit de Rajoy:

Aquest dijous, els expresidents espanyols José María Aznar i Felipe González van coincidir a demanar a l'Organització dels Estats Americans que prengui mesures contra Veneçuela pel que consideren un clar deteriorament de la democràcia.

Fa gairebé un any, l'estat espanyol va decidir retirar l'ambaixador a Veneçuela després dels insults de Maduro al cap de l'executiu espanyol. El president veneçolà va qualificar Rajoy de "racista, porqueria corrupta i porqueria colonialista."

Anar al contingut