Barcelona

Love of Lesbian tanquen la gira de presentació de "1999" amb un triple concert a la sala Razzmatazz

Amb les entrades exhaurides de fa dies, els catalans Love of Lesbian tanquen la gira de presentació del sisè disc, "1999", a la sala Razzamatazz de Barcelona. Ho fan amb un triple concert. El primer l'han fet aquest dijous i l'últim, a concert diari, dissabte. El grup català posa punt final a una gira que els ha portat a fer 150 directes durant gairebé dos anys.

Actualitzat
Love of Lesbian arriba a la Sala Razzmatazz de Barcelona amb totes les entrades venudes en un temps rècord. A causa de la gran demanda dels seus seguidors, van haver de passar d'un concert previst inicialment fins a tres.

Són més de 6.000 persones que, fins dissabte, a concert diari, repassaran les cançons del sisè disc de la banda. El CD porta per nom l'any de formació del quintet barceloní: "1999". La fita d'omplir la sala tres dies consecutius no és a l'abast de tothom i ho fan per posar punt final a una gira que els ha portat a fer 150 directes. Han estat gairebé dos anys voltant pels escenaris i ara s'aturen en l'últim punt de la ruta en aquest triple concert on les cançons bateguen al ritme que ho han de fer -a vegades lent, i altres ràpid-, i que el seu públic segueix amb devoció.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut