Motociclisme

Lorenzo bat Rossi en els últims entrenaments lliures abans de la qualificació per al GP dels EUA

El duel està servit. Si divendres era Valentino Rossi qui amenaçava amb el millor temps en els primers entrenaments lliures del Gran Premi dels EUA de MotoGP, aquest dissabte, en l'última sessió abans de la qualificació, ha estat Jorge Lorenzo qui ha passat al davant. El mallorquí ha batut Il Dottore i ha marcat la pauta augurant una interessant lluita per la "pole". Un duel que, un cop més, serà a tres bandes, ja que Casey Stoner no renuncia a res i ha acabat tercer.

Actualitzat
Els dos pilots de Yamaha han protagonitzat un interessant frec a frec per veure qui aconseguia marcar el millor temps, i tant Lorenzo com Rossi s'han anat intercalant la primera posició provisional del GP dels EUA.

El mallorquí ha aprofitat la falta de ritme constant de Stoner -l'australià arrossega molts problemes físics i no ha pogut encadenar gaires tandes- per lluitar amb Rossi i demostrar que torna a rodar molt i molt ràpid. No ha estat fins al final de la sessió, però, quan Lorenzo ha superat Stoner i s'ha col·locat primer. Rossi, finalment, ha estat tercer per davant d'un gran Toni Elías.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut