Els equips de rescat han trobat mort el boletaire, vuit dies després d'haver desaparegut (ACN)
Els equips de rescat han trobat mort el boletaire, vuit dies després d'haver desaparegut (ACN)
Fígols i Alinyà

Localitzen sense vida el boletaire desaparegut fa una setmana a l'Alt Urgell

La víctima és un veí d'Esparreguera, de 74 anys, que va desaparèixer dimecres de la setmana passada, a la muntanya d'Alinyà

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han trobat mort el boletaire desaparegut fa una setmana a Fígols i Alinyà, a l'Alt Urgell. Es tracta d'un veí d'Esparreguera, de 74 anys. L'home va desaparèixer el dimecres 23 de setembre, a la muntanya d'Alinyà. Aquest migdia, un helicòpter dels Mossos ha detectat el cos d'una persona en un altiplà de la zona. Tot seguit, diverses patrulles s'han adreçat al lloc i han identificat el cos, confirmant que es tractava del veí d'Esparreguera que va desaparèixer mentre buscava bolets amb un grup de persones.

Un cop ha estat identificat i s'han dut a terme els tràmits judicials, efectius dels Bombers de la Generalitat de la unitat del Grup d'Actuacions Especials, amb el suport d'un helicòpter, han fet l'evacuació del cadàver.

Recordem que la recerca va començar el dimecres de la setmana passada a la tarda quan es va rebre l'avís. I, arran de la recerca d'un altre boletaire perdut a la mateixa zona el dilluns 28 de setembre, es van trobar nous indicis de la possible ubicació del veí d'Esparreguera.

Anar al contingut