Els combats entre les forces d'Al-Assad i els rebels a la ciutat siriana d'Alep continuen
Els combats entre les forces d'Al-Assad i els rebels a la ciutat siriana d'Alep continuen
Alep

L'Observatori de Drets Humans diu que 43 persones han estat torturades i executades per l'exèrcit

Una operació de l'exèrcit contra una població al sud-oest de la capital de Síria ha deixat 43 morts, segons publica l'Observatori de Drets Humans en una informació impossible de verificar.

RedaccióActualitzat
Una operació de l'exèrcit contra una població al sud-oest de la capital de Síria, Damasc, ha deixat 43 morts, segons publica l'observatori sirià de drets humans en una informació impossible de verificar. Segons aquesta ONG, les forces del règim van entrar dimecres a la localitat de Jdeidet Artuz i van detenir un centenar de joves que van ser retinguts dintre d'una escola i torturats. Aquest dijous s'han descobert els 43 cossos. Alguns dels morts han estat víctimes d'execucions sumàries. L'observatori sirià dels drets humans ja informava aquest dimecres que 28 persones havien mort en un atac contra aquesta localitat.

Sobre el terreny, els enfrontaments entre el règim de Bashar al-Assad i els rebels continuen. Aquesta matinada els rebels han bombardejat l'aeroport militar de Menagh, al costat d'Alep, segons l'observatori dels drets humans.

Els rebels també han difós vídeos on es mostren suposats cadàvers de militars sirians i revenja sumària contra els shabbihas capturats, els milicians del règim acusats de violacions i matances. Els rebels, conscients que a Alep s'ho juguen gairebé tot, han obtingut armament pesant, segons ha confirmat la mateixa ONU.
Anar al contingut