Pla general del lloc on es va iniciar l'incendi d'Avinyó. En un primer terme, el punt quilomètric, en segon terme, un agent rural amb un g…
Pla general del lloc on es va iniciar l'incendi d'Avinyó. En un primer terme, el punt quilomètric, en segon terme, un agent rural amb un gos fent la investigació i, al fons, un camió dels Bombers. Imatge del 6 de juliol del 2017. (Horitzontal)

L'incendi d'Avinyó encara té dos focus inestables i els Bombers no preveu donar-lo per controlat fins aquesta tarda

ACN Avinyó.-El foc que crema des d'aquest dimecres a Avinyó es troba estabilitzat, però encara té dos focus que, amb l'entrada de la marinada cap al migdia, podrien comportar problemes si s'acaben d'obrir perquè és la zona que dóna continuïtat al foc d'ahir. Així ho ha explicat el cap de guàrdia dels Bombers, Miquel López, qui ha dit que, per aquest motiu, no es preveu donar l'incendi per controlat fins aquesta tarda. De moment, sobre el terreny, hi treballen 22 mitjans terrestres i dos d'aeris que es troben en alerta per si s'hagués d'actuar amb rapidesa. Per altra banda, els Agents Rurals continuen investigant les causes del foc i ja descarten que s'hagi iniciat per causes naturals o per treballs agrícoles. Així, totes les hipòtesis apunten el factor humà com a causa de l'incendi. El foc ja ha cremat 62 hectàrees de massa forestal i agrícola.

Anar al contingut