El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Alt Pirineu i Aran, Miquel Àngel Cullerés, s'ha reunit amb representants de …
El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Alt Pirineu i Aran, Miquel Àngel Cullerés, s'ha reunit amb representants de les institucions i sectors turístics del Pallars Sobirà. Imatge del dia 22 de maig del 2017. (horitzontal)

L'IES de Sort impartirà el primer cicle formatiu de guia i informació en l'àmbit mediambiental de Lleida

Actualitzat

ACN Sort.-L'Institut Hug Roger III de Sort impartirà el curs vinent dos cicles formatius nous. Es tracta del cicle formatiu de grau mitjà, 'Activitats comercials en l'àmbit turístic' i del cicle formatiu de grau superior, 'Guia, informació i assistències turístiques en l'àmbit mediambiental'. Aquests cicles es duran a terme d'acord amb la demanda i les necessitats del sector turístic del territori. La titulació de guia és una oferta única a tota la demarcació de Lleida. El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Alt Pirineu i Aran, Miquel Àngel Cullerés, ha explicat que aquest cicle servirà també per a gent amb experiència laboral a requalificar-se i a obtenir una formació reconeguda pel departament d'Ensenyament. Cada cicle compta amb unes 30 places.

Un dels cicles formatius va destinat al sector turístic i l'altre al donar a conèixer el medi ambient. Cullerés ha dit que Sort és el lloc idoni per impartir aquest segon curs degut a l'entorn. La comarca del Pallars Sobirà acull dos espais protegits; el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici.Cullerés ha explicat que aquests cursos també estan pensats per ajudar a fixar els joves al territori i que trobin en aquest sector una sortida laboral.L'IES de Sort ja acull un cicle de grau mitjà de 'Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural' i un cicle superior d''Animació d'activitats físiques i esportives'.

Anar al contingut