Primera Divisió

L'Espanyol perd l'ocasió de situar-se en la zona capdavantera amb una derrota a Santander

L'Espanyol ha perdut per la mínima contra el Racing (1-0) en un partit amb poques ocasions i molt joc al centre del camp. De la Peña i Ito no han jugat com a titulars, però han entrat a la segona part, quan el marcador encara estava 0-0. L'únic gol del partit l'ha marcat Antoñito aprofitant un rebuig de la defensa espanyolista a un llançament de Casquero. Quan l'Espanyol intentava la remuntada, Albert Lopo ha vist la targeta vermella directa per una dura entrada sobre Antoñito, l'autor de l'únic gol del partit.

L'Espanyol ha tornat sense premi de Santander després d'un partit amb poc futbol que hauria pogut caure de part de qualsevol dels dos equips. Miguel Ángel Lotina ha introduït canvis en l'equip inicial que va guanyar diumenge el Reial Madrid. Ito, Coro i, sobretot, De la Peña s'han quedat a la banqueta. D'ocasions de gol n'hi ha hagut més aviat poques. Un dels que ha pogut marcar a la primera meitat per part de l'Espanyol ha estat Juanfran, possiblement el més destacat d'un equip que ha tingut un rendiment molt discret. A la segona part, amb el marcador encara a zero, han entrat Ito i De la Peña, que ha intentat donar verticalitat a l'equip. Però qui ha vist porta ha estat el Racing, en una jugada aïllada. Un llançament llunyà de Casquero ha rebotat en la defensa i el rebuig l'ha aprofitat Antoñito per superar Kameni. Per si de cas, Aganzo també havia anat a rematar. L'Espanyol s'ha espavilat quan s'ha vist amb un marcador advers, però ja no ha pogut empatar. El partit, que ja havia viscut episodis de tensió a la primera part amb una picabaralla entre Serrano i Juanfran, s'ha anat complicant des del punt de vista disciplinari. El punt culminant ha estat la duríssima entrada d'Albert Lopo sobre el golejador Antoñito, a cinc minuts del final, que ha impedit la reacció espanyolista.