Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol fitxa Ewerthon a l'espera de tallar de soca-rel la dinàmica negativa de l'equip

I el substitut de Tamudo serà finalment Ewerthon. L'Espanyol ha aconseguit aquest migdia la cessió del davanter brasiler fins a finals de temporada després d'arribar a un acord amb l'Stuttgart, equip on juga actualment, i el Saragossa, propietari del jugador. Amb el brasiler, s'espera que els blanc-i-blaus es refacin de les baixes i reaccionin per trencar definitivament la mala ratxa que els persegueix.

Actualitzat

L'Espanyol s'havia convertit en l'equip revelació de la Lliga després d'una primera volta excel·lent i aspirava a fites europees, però en només tres jornades tots aquests objectius han començat a trontollar. Tres derrotes consecutives han encès les alarmes i, a més, les baixes d'homes importants com Tamudo o Kameni han començat a passar factura.

Precisament, per pal·liar la baixa del capità l'Espanyol ha fitxat el brasiler Ewerthon. El davanter arriba com a cedit i defensarà la samarreta blanc-i-blava fins a finals de temporada. El club català ha tancat l'acord aquest migdia amb l'Stuttgart (equip on juga actualment Ewerthon) i amb el Saragossa, equip propietari del jugador. Per aquest motiu, el brasiler, de 26 anys, no podrà jugar contra els aragonesos per imperatiu d'una clàusula inclosa en el contracte. L'Espanyol es farà càrrec del 30 per cent de la fitxa del jugador.

Ewerthon va arribar al Saragossa la temporada 2005-2006 i aquell any es va destapar com un bon golejador, ja que va marcar 12 gols en 37 partits. L'any passat, però, només en va marcar sis en 28 partits disputats.

D'altra banda, l'equip ha començat a treballar aquest dilluns, però no tant per preparar el partit de diumenge contra el Getafe, sinó per intentar reaccionar després dels mals resultats. En la sessió d'aquest matí, Valverde ha parlat amb pesos pesants de l'equip com Luis García, De la Peña, Valdo o Zabaleta per forçar un canvi de mentalitat per retrobar-se amb la senda de la victòria. La dada positiva és que l'equip es manté cinquè, a un punt de la Champions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut