Barcelona

Les operacions de fitxatges del Barça monopolitzen les notícies més vistes del 3cat24.cat

Més Barça ara que ja s'ha acabat la temporada. El mercat de fitxatges del club blaugrana es mou minut a minut i es pot seguir al 3cat24.cat. Tres de les cinc notícies més vistes de la setmana tenen a veure amb el futur dels culers: l'anunci dels moviments del club, el fitxatge de Villa i el seguiment de Cesc. La mort del pallasso Joan Busquets i l'afectació del canvi climàtic sobre la ciutat de Barcelona completen el rànquing.

Actualitzat
La temporada del Barça a la Lliga fa patxoca, però el futur és encara més engrescador. Si més no, això es desprèn de les notícies més vistes del portal. Totes i cadascuna apunten a la configuració de la plantilla la temporada vinent. I a més, es poden seguir pràcticament al minut. La notícia més vista és la més antiga: l'anunci del director general del club, Joan Oliver, que el Barça tenia previstos tres moviments imminents. El primer no va trigar gaire a arribar: el fitxatge de Villa, que se situa en el cinquè lloc del rànquing d'informacions més visitades.

La segona notícia més vista és pel que podria ser un d'aquests moviments: l'arribada de Cesc Fàbregas. Tot i això, sembla que el fitxatge del català s'ha complicat.

Més enllà del futbol, a la mort del pallasso Joan Busquets també s'hi ha clicat molt.

Podeu consultar les notícies més vistes dia a dia en la següent cronologia:

Anar al contingut