Barça

Oliver admet que el Barça pot tancar tres operacions de "manera imminent"

La directiva de Joan Laporta esgota el mandat i vol deixar lligades algunes coses importants per la temporada que ve d'acord amb el cos tècnic, que continuarà al club. En aquest sentit, el director general del club, Joan Oliver, va assenyalar ahir que s'està treballant en tres operacions que afecten la plantilla, sense especificar si són de sortida o d'entrada (tot apunta que podrien ser els fitxatges de Cesc i Villa i el traspàs d'Henry). Oliver també va comunicar que les primes pels 4 títols guanyats aquesta temporada han suposat a les arques del club uns 35 milions d'euros.

Actualitzat
Immediatament després d'haver-se proclamat campió de Lliga, el Barcelona continua el procés per reforçar la plantilla i alliberar jugadors que no continuaran al club. Segons el director general corporatiu, Joan Oliver, l'entitat té en marxa "tres operacions" que podrien quedar tancades de manera imminent. Oliver va insistir que el club planificarà la temporada que ve des d'un punt de vista esportiu "independentment de les eleccions" i va mostrar la seva "satisfacció" pel fet que alguns jugadors -especialment David Villa i Cesc Fàbregas- hagin insinuat el desig de jugar al Barcelona. "Es podria comparar amb una declaració d'amor d'una top model", va il·lustrar.

El Barça treballa, segons Oliver, "amb les idees molt clares" quant als fitxatges de la temporada que ve "per garantir que l'equip sigui igual o millor que l'actual" en un procés que "no es veurà afectat per les eleccions", perquè "hi ha un consens general en la figura de l'entrenador i també, sobre el paper, en la de la secretaria tècnica".

Insinua l'adéu d'Henry

El director general corporatiu del Barcelona, Joan Oliver, va admetre que les notícies aparegudes els últims dies sobre el futur de Thierry Henry lluny del club "no són cent per cent equivocades" i, sense confirmar-ho, va insinuar que el davanter francès tancarà la seva etapa blaugrana per seguir jugant a futbol als Estats Units. Malgrat que Henry encara manté un any més de contracte, fins al 30 de juny del 2011, el seu futur s'ha vinculat les últimes setmanes a la Lliga nord-americana, i en concret al New York Red Bulls. Sense voler confirmar ni desmentir la baixa d'Henry, Oliver va admetre que la sortida del francès pot ser "una de les tres operacions" que el club ja té en marxa per formar la plantilla de la temporada que ve.

No es donarà el cens als precandidats
 
La junta electoral del Barcelona, constituïda per vetllar pel bon desenvolupament dels comicis a la presidència del club, que se celebraran aquest 13 de juny, ha rebutjat lliurar el cens de socis del club als precandidats que ho han sol·licitat, segons va informar Joan Oliver. "No està previst en els estatuts perquè lliurar el cens violaria la llei de protecció de dades", va comentar sobre això Oliver, qui, no obstant això, va obrir la porta perquè els precandidats "intentin comunicar-se amb els socis" de la manera més eficaç possible.

Alexandre Rosell i no pas Sandro

A més, Oliver va revelar una curiositat relativa a les paperetes de recollida de firmes, que van ser lliurades a tots els interessats: en el cas del projecte de Rosell, el candidat apareix amb "el seu nom oficial i legal, Alexandre Rosell i Feliu" malgrat que el precandidat havia demanat de manera formal aparèixer simplement com a Sandro Rosell. Altres aspirants, el cas de Jaume Ferrer i Marc Ingla, han sol·licitat a la junta el permís per instal·lar als voltants de l'estadi diversos punts de recollida de firmes (cada precandidat n'haurà de reunir almenys 2.095 per convertir-se oficialment en candidat), però l'òrgan rector de les eleccions també ho ha rebutjat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut