Barça

El fitxatge de Cesc no serà tan fàcil com semblava, ja que l'Arsenal centra el seu projecte en el català

Després del fitxatge de David Villa, els interessos del Barça se centren ara en Cesc Fàbregas. El jugador de l'Arsenal ja va deixar clar que la seva intenció era la de recaure al club blaugrana si acaba deixant la Premier. Aquesta serà la principal arma amb què jugarà el Barça a l'hora de negociar, l'interès del mateix jugador d'anar al Barça. I és que el club londinenc enfoca el seu projecte per a la temporada vinent a l'entorn de la figura del migcampista d'Arenys. Per tant, les negociacions que es trobarà el Barça amb l'Arsenal no seran tan plàcides com les que ha mantingut amb el València pel fitxatge de David Villa.

Actualitzat
L'Arsenal té dues opcions: continuar apuntalant el seu projecte de futur en el seu capità, o fer l'agost amb la venda de Cesc per construir pràcticament un equip nou.

Barça i jugador han jugat la carta de la pressió mediàtica. Cesc ha declarat públicament on vol jugar l'any vinent, però les negociacions amb club londinenc tot just han arrencat. Si el club blaugrana no fa una bogeria, la negociació requerirà paciència.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut