Barcelona

Les notícies sobre la supremacia del Firefox i el fons de pantalla de Windows, entre les més vistes de la setmana

Microsoft ha perdut aquests dies per partida doble: l'Explorer ha cedit la supremacia al Firefox i el Windows s'ha quedat sense un dels seus signes d'identitat més genuïns: el seu fons de pantalla. Les notícies de Microsoft, Windows i l'Explorer són algunes de les notícies que més han vist els usuaris del 3cat24.cat. La setmana, però, també ha estat marcada per l'actualitat esportiva i per qüestions relacionades amb la Setmana Santa.

Actualitzat
Aquesta setmana als usuaris del 3cat24.cat els ha colpit una notícia, la més vista: el fons de pantalla de Windows XP passa a ser ja només virtual, perquè el camp de la fotografia, situat a Califòrnia, s'ha pogut recuperar de la fil·loxera. Ara ja és un terreny ple de ceps. I no ha estat aquesta l'única cosa que Microsoft ha perdut durant els darrers set dies. La tercera notícia més vista de la setmana és la que situa el Firefox 3 com el navegador més utilitzat a Europa, on l'Explorer ha perdut la seva supremacia.

Al rànquing del 3cat24.cat s'hi colen també altres vencedors: el Barça va derrotar el Bayern per 4-0. Les notícies del resultat del partit i de les lloances posteriors als de Guardiola també han marcat la setmana i han despertat l'interès dels usuaris del portal.

El partit del Barça es va jugar en plena Setmana Santa, quan molts dels usuaris del 3cat24.cat s'han interessat per les previsions meteorològiques per aquests dies de festa, alguns passats per aigua. La pluja ha fet que molts turistes desistissin d'anar de vacances.

Però la Setmana Santa obre moltes possibilitats i cadascú les aprofita com vol. Per exemple, Losantos medita la seva continuïtat a la COPE. Aquesta ha estat una altra de les notícies més vistes en els darrers set dies, en el cinquè lloc del rànquing.

També s'esmuny en aquest llistat la polèmica desfermeda per un sismòleg italià que va predir un "desastre" per al 29 de març.

A més, els usuaris del 3cat24.cat  van voler acomiadar la cantant Mari Trini, que va morir als 61 anys.

Altres de les notícies que més van interessar van ser el cas del professor de Badalona expedientat després de publicar un llibre sobre el racisme a les aules. I un altre conflicte: el de la propietària d'un bar restaurant al districte de Gràcia de Barcelona que s'ha querellat contra dos militants del Partit Popular a qui acusa d'haver acceptat diners per facilitar-li els tràmits per obrir el local.

El rànquing es tanca amb cultura i expectació: la que desperta una mostra de Tutankamon a Barcelona, per a la qual ja s'han posat a la venda les entrades.
Anar al contingut