Barcelona

Pluges intenses i fortes nevades fins diumenge mentre que dilluns lluirà el sol

El temps és un dels principals factors que fan que molts catalans es decideixin o no a anar de vacances. La Setmana Santa comença amb cels tapats i pluges que s'han anat estenent aquest divendres a la tarda, seran abundants dissabte i podrien continuar fins diumenge. Aquest divendres a la tarda ha arribat el front de pluges per ponent i Tarragona. Durant la nit de divendres a dissabte, les precipitacions seran més intenses, amb neu per sobre dels 1.000 metres. No serà fins dilluns quan el temps donarà una treva i tornarà l'estabilitat, acompanyada d'una recuperació de les temperatures.

Actualitzat
Els núvols tapen Catalunya i aquest divendres la pluja ha començat a generalitzar-se al terç oest del país i també al sud, al Pirineu i al Prepirineu. Al vespre i nit d'aquest divendres les pluges s'estendran per tot el territori. En alguns punts de Catalunya podran caure fins a 30 o 40 litres per metre quadrat i la neu arribarà als 1.500 metres.

De cara a dissabte s'esperen pluges abundants a qualsevol indret, fins i tot a les illes Balears. També nevarà al Pirineu, mentre que a la meitat sud hi podria haver algunes clarianes però encara amb alguns ruixats intermitents. La cota de neu se situarà entre els 1.000 i els 1.400 metres segons la zona.

Tot i que diumenge les precipitacions tendiran a desaparèixer de nord a sud i al final del dia augmentaran les clarianes, es preveu que no serà fins dilluns quan el temps tornarà a ser més estable.

Consulta la previsió del temps aquí
.

Eloi Cordomí ens comenta el temps
Anar al contingut