Madrid

L'autòpsia conclou que Diana Quer va morir estrangulada

L'informe desmenteix la versió de l'únic sospitós i empresonat, José Enrique Abuín, "el Chicle"

RedaccióActualitzat

L'informe forense de Diana Quer descarta que morís atropellada i determina que la noia va ser estrangulada. Són les primeres dades de l'informe preliminar que desmunten la versió de l'únic sospitós de la mort, i empresonat, José Enrique Abuín Gey, conegut com "el Chicle", que continua mantenint que va atropellar la jove involuntàriament i després en va amagar el cos.

Les proves forenses han trobat senyals que la jove va ser estrangulada i en canvi no han trobat signes d'haver tingut un accident de trànsit. A més l'informe no confirma de moment l'agressió sexual a l'espera de practicar més proves.

Així cau la versió de l'únic sospitós i empresonat, El Chicle, que afirmava que l'havia atropellat involuntàriament. Ara cal veure què passarà amb la seva defensa. El seu advocat va dir que podria deixar el cas si es demostrava que el seu client mentia.

La Guàrdia Civil ha tornat aquest dijous a la nau de Rianxo on fa 11 dies van trobar el cos de Diana Quer. Buscaven proves, com restes de la roba de la noia, que mostrin que hi va haver un forcejament en el lloc on creuen que va ser assassinada.

La investigació encara està pendent que les anàlisis dels teixits i els fluids del cos mostrin si Diana Quer va patir una agressió sexual.

Aquest dijous ha estat enterrada a Madrid, després que el jutge va autoritzar el trasllat del cos, un cop feta l'autòpsia. La cerimònia s'ha fet en la més estricta intimitat com desitjava la família.

ARXIVAT A:
Violència masclista
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut