Un dels tuits de l'@assemblea en què rebutja el missatge que el Barça penjarà al Camp Nou
Un dels tuits de l'@assemblea que rebutja el missatge que el Barça penjarà al Camp Nou

L'ANC critica el Barça: "Qui sent el 'més que un club' no penjaria aquesta pancarta"

L'Assemblea Nacional Catalana critica la pancarta que el club ha triat per al partit amb l'Olympiacos i rebutja la invitació per ser al Camp Nou. Òmnium tampoc hi anirà, però agraeix el gest.

RedaccióActualitzat

Tant l'ANC com Òmnium han decidit no anar al Camp Nou aquest dimecres a la nit. Les dues entitats sobiranistes han rebutjat la invitació que els ha fet el Barça per al partit de Champions davant l'Olympiacos, en la setmana en què una jutge ha enviat a la presó els presidents tant de l'Assemblea, Jordi Sànchez, com d'Òmnium, Jordi Cuixart. 

El club té previst desplegar una pancarta amb el lema "Diàleg, respecte i esport", en referència a la situació política de Catalunya. El missatge no ha agradat a l'Assemblea, que ha afirmat: "Qui sent el 'més que un club' no penjaria aquesta pancarta al camp." L'ANC creu que aquest text "no representa el sentiment de la majoria de l'afició". 

 

 

 

Menys contundent ha estat l'anunci d'Òmnium, que, després d'agrair el gest, ha explicat que deixaran el seient buit per denunciar "la manca de llibertat" del seu president. 

 

 

El Barça havia convidat a la llotja el vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro, i el secretari d'Òmnium, Jordi Bosch. 

ARXIVAT A:
Procés catalàReferèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut