L'afició del Betis tenyeix de verd-i-blanc els carrers de Sevilla per celebrar el títol de Copa

A Sevilla, l'afició del Betis ha celebrat de matinada la victòria a la final de Copa contra l'Osasuna per 2-1, amb un gol decisiu de Dani quan faltaven pocs minuts per al final de la pròrroga i els penals semblaven ja inevitables. Llorenç Serra Ferrer, entrenador del Betis, va reconèixer les dificultats que han tingut per proclamar-se campions. Aquest és el segon títol de Copa del Betis, que va guanyar el primer fa 28 anys. El títol serveix per arrodonir la millor temporada del club, que a més s'ha classificat per jugar la Lliga de Campions. Això passa l'any del centenari del Sevilla, el rival per excel·lència del Betis.