La primera fira E-Vents de Mollerussa comptarà amb 24 expositors

La primera fira E-Vents de Mollerussa comptarà amb 24 expositors

La primera fira E-Vents de Mollerussa comptarà amb 24 expositors

Actualitzat
Pla mig de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, al Pavelló de la Fira on es fa el muntatge de la fira E-Vents, el 22 de novembre de 2016. (Horitzo

Pla mig de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, al Pavelló de la Fira on es fa el muntatge de la fira E-Vents, el 22 de novembre de 2016. (Horitzontal)

ACN Mollerussa.-La primera fira E-Vents de Mollerussa comptarà amb 24 expositors dels sectors comercial i gastronòmic que durant dos nits oferiran ''experiències'' als visitants d'aquest certamen que es farà als Pavellons Firals. Segons el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, aquesta fira neix com a ''motivació de primer motor econòmic de la ciutat'', el comerç, i després d'haver-la de posposar durant un any per les dificultats de trobar el format adequat, de l'èxit d'aquesta primera edició en dependrà la seva continuïtat en propers anys. La fira es dividirà en tres zones d'exposició, desfilades de roba i gastronomia, i es concep en un format ''no habitual'' ja que l'horari d'obertura serà de les cinc de la tarda a les dues de la matinada. Els visitants podran fer degustacions, prendre copes amb l'acompanyament de diverses actuacions musicals.

''Fer que la gent de Mollerussa pugui viure 2 nits d'experiències'', aquest és el principal objectiu de la primera fira E-Vents que se celebrarà les tardes i nits dels propers divendres i dissabte 25 i 26, i la tarda del diumenge 27 de novembre. Mar Solsona confia que les propostes del certamen aconseguiran generar un ambient de sortida de tarda-vespre entre els visitants que permetrà mostrar la ''força'' comercial del municipi. De fet, E-Vent neix com a motivació del comerç de la ciutat i tot i que la primera edició que s'havia de celebrar l'any passat es va posposar per falta d'idees de com dur-la a terme, enguany es creu que s'ha aconseguit trobar el format adequat per generar la confiança tant d'expositors com dels visitants.El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha detallat que la fira estarà dividida en 3 zones: una d'exposició, una altra de desfilades de roba infantil i per adults, i una altra de gastronòmica on es podran fer degustacions de quatre restaurants i provar el vi d'un celler i gin-tònics. D'altra banda, a la part d'exposició hi haurà una secció dedicada a la moda i complements, un altra de gastronòmica, una de la cura personal i una d'assegurances i viatges.A més a més, hi haurà actuacions musicals de DJ's i grups de jazz i acústica. L'objectiu és que tant els expositors com els grups puguin promocionar l'oferta entre els visitants i en aquest sentit, des de Fira de Mollerussa se'ls ha demanat que ''siguin proactius'' a l'hora de presentar els seus productes amb promocions o sortejos.