Madrid

La presidenta del comitè federal: "En aquest moment sóc l'única autoritat que existeix al PSOE"

Verónica Pérez ha abandonat la seu socialista després d'esperar durant dues hores, sense que ningú de la secretaria d'organització l'hagi rebut

RedaccióActualitzat

Caos al PSOE. La presidenta del comitè federal del PSOE, Verónica Pérez, ha proclamat aquest dijous que, en aquest moment, ella és l'única autoritat del partit, precisament en aquesta condició:

"En aquest moment l'única autoritat que existeix en el PSOE és la presidenta del comitè federal, que, els agradi o no a alguns, sóc jo, perquè em van elegir els meus companys i companyes del comitè federal", ha dit a les portes de Ferraz.

Pérez, que també és la secretària general del PSOE de Sevilla, ha acudit a la seu del partit a presentar una sol·licitud perquè es reuneixi la comissió de garanties del PSOE, després que la presidenta d'aquest òrgan, Isabel Celáa, hagi dit que el comitè federal no pot convocar-la.

A preguntes de la multitud de periodistes que es concentren a Ferraz, Pérez ha assegurat que s'ha de convocar la comissió de garanties i que vol pensar que ningú s'atrinxerarà. De moment, però, Verónica Pérez ha abandonat la seu socialista després d'esperar durant dues hores, sense que ningú de la secretaria d'organització l'hagi rebut com ella havia sol·licitat.


Els crítics volen que decideixi aquest organisme perquè hi tenen majoria: tres dels seus cinc membres formen part d'organitzacions territorials que estan alineades amb els dimissionaris del comitè federal.

Mentrestant, Pedro Sánchez està reunit amb el que queda de la comissió executiva per analitzar el conflicte obert al si del partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut