Palma de Mallorca

La policia busca l'home acusat de matar a ganivetades la seva dona en ple carrer a Palma de Mallorca

La policia continua la recerca de l'home de 41 anys que diumenge presumptament va matar a ganivetades la seva dona en ple carrer, a Palma de Mallorca. L'home hauria comès l'agressió davant els quatre fills del matrimoni, menors d'edat, i va fugir amb un d'ells. La víctima, de 29 anys, havia demanat ajuda poc abans de l'atac.

Actualitzat
La policia ha muntat un fort dispositiu de vigilància a ports i aeroports de les Illes per trobar l'home de 41 anys acusat de matar a ganivetades la seva dona aquest diumenge a Palma. Després del crim, l'agressor va fugir amb un dels quatre fills de la parella, de 9 anys. Les autoritats mallorquines han assumit la tutela dels altres tres nens, que inicialment estaven a càrrec de la família de la víctima. El delegat del govern central a les Illes, Ramón Socies, ha explicat que volen garantir la seguretat de l'infant, davant del risc que el pare pugui fugir de Mallorca.

Segons han informat des de la Policia Local de Palma i els serveis d'emergències, l'apunyalament va tenir lloc en una zona enjardinada del carrer Eucaliptus, al barri del Rafal. La dona, de 29 anys, va rebre vuit ganivetades presumptament del seu marit i exparella, que posteriorment hauria fugit amb un dels seus fills, de 7 anys.

Aquest cas eleva a cinc les dones mortes aquest 2006 per homes que tenien una ordre d'allunyament. En dos casos més, les víctimes havien sol·licitat l'ordre, però van morir abans que es fes efectiva. I encara hi ha un altre cas en què la protecció, que dura mig any, havia acabat.

En total, 55 dones han perdut la vida des del gener a causa de la violència de gènere. L'any 2005 van morir 62 dones i el 2004 van ser 72, segons dades de l'Institut de la Dona. La majoria tenien entre 31 i 40 anys i eren de nacionalitat espanyola.
Anar al contingut