Barcelona

La pel·lícula "Pa negre" acapara 15 de les 17 nominacions a què podia aspirar dels Premis Gaudí

La pel·lícula "Pa negre", d'Agustí Villaronga, acapara 15 de les 17 nominacions a què podia aspirar dels Premis Gaudí, que concedeix l'Acadèmia del Cinema Català, entre les quals destaca la de millor pel·lícula, millor director i millor guió. "Herois", de Pau Freixas, és la segona cinta amb més nominacions. En té 10.

Actualitzat
La pel·lícula "Pa negre", d'Agustí Villaronga, no només està sent un èxit de públic, sinó que també pot ser la gran triomfadora dels Premis Gaudí, que concedeix l'Acadèmia del Cinema Català. I és que "Pa negre" acapara nominacions, 15 de 17 possibles, entre les quals hi ha la de millor pel·lícula, millor director, millor guió o millors protagonistes -pel debutant Francesc Colomer i per Nora Navas- i secundaris, per Roger Casamajor i la nena Marina Comas.

Després de "Pa negre" hi ha "Herois", de Pau Freixas, amb 10 nominacions. "Buried" ("Enterrat), de Rodrigo Cortés, en té 9, com ara a millor director, millor guió, millor muntatge o millor fotografia. A més, comparteix nominació com a millor pel·lícula en llengua no catalana amb "Los ojos de Julia", que en té 6, tot i la sorpresa que Belén Rueda no figuri entre les quatre possibles millors actrius protagonistes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut