Sant Joan Despí

"La nit al dia" arriba al programa mil amb un debat sobre l'interès per la política

El programa de TV3 "La nit al dia", que presenta i dirigeix Mònica Terribas, celebra aquesta nit l'edició número mil amb un programa especial. Trenta-tres teleespectadors del programa (en un homenatge al canal on va començar el programa) assistiran al plató per explicar per què creuen que la ciutadania perd l'interès a participar en la vida política. D'aquesta manera, es vol donar veu a la ciutadania i estrenar un nou espai de participació que podria continuar la temporada que ve quan les circumstàncies de l'actualitat ho requereixin.

Actualitzat

"La nit al dia", que va néixer amb la intenció de complementar la informació dels "Telenotícies", es va emetre per primera vegada el 16 de setembre del 2002 al Canal 33. Des del començament de l’emissió, l'informatiu ha rebut diversos guardons en reconeixement a la seva tasca informativa. Per la seva feina en el programa, Mònica Terribas ha rebut el Premi Nacional de Periodisme i el Premi 1924 de comunicació, tres premis Zàpping al millor programa informatiu i a la millor periodista, el premi Òmnium Cultural de Televisió i el Premi Ciutat de Barcelona de Televisió.

Des d'aleshores, han passat pel plató del programa més de 1.700 entrevistats. El programa tancarà aquesta temporada el 5 de juliol entrevistant l'intel·lectual nord-americà Noam Chomsky. El lingüista nord-americà s'afegirà a una llista d'entrevistats en què hi ha l'expresident de l’URSS, Mikhail Gorbatxov; els sociòlegs Zygmunt Bauman, Anthony Giddens o Alain Touraine; l'exdirector gerent del Fons Monetari Internacional, Michel Camdessus; l'Alt Representant de la Unió Europea per a la Política Exterior i de Seguretat, Javier Solana; els polítics irlandesos i premis Nobel de la Pau John Hume i David Trimble, o l'exsecretari d'Estat dels Estats Units, Colin Powell, a més dels principals líders catalans i espanyols.

A més de l’emissió a TV3, “La nit al dia” també té presència a la xarxa a través del 3alacarta, on es poden trobar prop de 800 vídeos disponibles del programa, amb entrevistes i debats.

Anar al contingut