Lleó

La mare confessa haver matat Isabel Carrasco per "odi personal"

La dona diu que ho va fer pel tracte de la dirigent del PP a la seva filla, que va ser acomiadada de la Diputació de Lleó

Actualitzat

María Montserrat González Fernández, mare de l'altra detinguda per l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, ha confessat que va ser ella l'autora dels trets que van matar la dirigent del PP, segons han confirmat fonts de la investigació. La dona ho ha declarat durant l'interrogatori de la Policia Nacional.

Les mateixes fonts han indicat que María Montserrat González Fernández va dir que havia assassinat Isabel Carrasco per "odi personal" des de fa anys, motivat pel tracte que li va dispensar a la seva filla, que va ser acomiadada de la Diputació de Lleó i mantenia un litigi econòmic amb l'Administració. Hauria planificat fins a cinc vegades matar la presidenta de la Diputació de Lleó. 

El marit de l'autora confessa dels trets, fins ara inspector en cap de la policia d'Astorga, ha demanat ser rellevat del càrrec i traslladat a un altre destí. 

Mentrestant, la policia local detinguda per la seva presumpta relació amb l'assassinat ha quedat en llibertat, encara que imputada, i passarà als pròxims dies a disposició judicial, igual que les altres dues arrestades. Aquest dimarts al vespre, les forces de seguretat van detenir aquesta agent que es va presentar a comissaria per entregar l'arma amb què suposadament s'hauria comès el crim. L'agent va explicar que havia trobat l'arma al seient del darrere del seu cotxe particular i que sospita que Montserrat Triana Martínez González, detinguda juntament amb la seva mare, l'hauria deixat allà perquè eren amigues. La policia considera que es tracta d'una versió poc fiable. 

Durant el registre policial a la casa de les detingudes, els investigadors van trobar una segona arma i un quilo i mig de marihuana. 

Des del govern, el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha afirmat sobre el crim d'Isabel Carrasco que "bàsicament, en termes polítics, el cas està bastant aclarit".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut