Els detinguts eren membres de Boylover.net
Els detinguts eren membres de Boylover.net
Madrid

La Guàrdia Civil no troba indicis de delicte en la web del Dia de l'Orgull Pederasta

El grup de delictes telemàtics de la Guàrdia Civil ha tramès un informe a la Fiscalia General de l'estat en la qual assegura que no hi ha indicis de delicte en la convocatòria, a través d'internet, del Dia de l'Orgull Pederasta o International Love Boy Day. Tot i això, la Guàrdia Civil han deixat clar que haurà de ser la mateixa fiscalia la que determini si hi ha delicte i si cal emprendre accions judicials contra els promotors del portal d'internet.

Actualitzat
Dilluns passat, la Fiscalia de l'Estat va demanar a la Guàrdia Civil que elaborés un informe per a "concretar l'entitat juridicopenal" de la convocatòria a través de la xarxa del Dia de l'Orgull Pederasta.

La Guàrdia Civil ha conclòs que la pàgina investigada no té continguts pedòfils, ja que no conté imatges d'abusos o pornografia infantil, i es limita a fer una "apologia de la pederàstia", cosa que, de moment, no és delicte a Espanya.

El Ministeri de l'Interior, per la seva banda, ha descartat la possibilitat de bloquejar l'accés a la pàgina de contingut pedòfil perquè, a judici del govern, la seva obligació no és impedir l'accés a determinats continguts sinó tancar definitivament les webs que siguin il·legals i castigar-ne els responsables.
Anar al contingut