La Guàrdia Civil demana les factures de l'acte final de campanya de l'1-O

L'organitzadora, Gemma Recoder, i Sopa de Cabra, que hi van actuar, expliquen que no van cobrar res

RedaccióActualitzat

Gemma Recoder, promotora de concerts i directora del festival de música Canet Rock, ha explicat, en un missatge a Twitter, que dimecres passat va haver d'anar a declarar -en qualitat de testimoni- a la caserna de la Guàrdia Civil de la Travessera de Gràcia de Barcelona.

El motiu de la citació és l'acte final de la campanya del referèndum de l'1 d'octubre, celebrat el 29 de setembre a la l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. Recoder va ser l'encarregada d'organitzar el concert que s'hi va fer, en el qual van actuar, entre altres, Sopa de Cabra, Oques Grasses, Mazoni, Lluís Llach i Los Manolos.

En el missatge, Recoder aclareix que ni els artistes que van actuar aquell dia ni els organitzadors de l'acte no van cobrar res. A més, explica que la Guàrdia Civil va advertir-la que tenien imatges d'ella assistint a manifestacions i altres "actes reivindicatius".

 

L'explicació de Gemma Recoder ha arribat el mateix dia que s'ha sabut que el grup Sopa de Cabra també havia estat interrogat sobre la remuneració obtinguda per l'actuació del 29 de setembre. Gerard Quintana, també amb un missatge a Twitter, ha assegurat que no van cobrar res i ha aclarit que a ells no els ha citat ningú, però que van rebre una trucada per demanar-los les factures del concert.  

 

Recoder i Quintana, finalment, coincideixen a tancar els seus respectius missatges fent referència a la necessitat de defensar els drets democràtics sense por.

ARXIVAT A:
Procés catalàReferèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut