El punt on hi va haver l'esllavissada a la C-17
El punt on hi va haver l'esllavissada a la C-17
Tagamanent

La família de la víctima de l'esllavissada a la C-17 demandarà la Generalitat per falta de manteniment de la via

RedaccióActualitzat

La família de la noia que va morir quan una pedra va caure al damunt del seu cotxe a la C-17 presentarà una reclamació a la Generalitat. Considera que el Departament de Territori no en va fer el manteniment necessari.

L'advocat prepara una demanda de responsabilitat patrimonial, però està estudiant si podria tractar-se d'un cas d'homicidi imprudent arran d'un informe que han rebut dels Mossos d'Esquadra.

L'informe de la policia detalla fins a tres accidents per xocs contra pedres en els ultims dos anys en el mateix punt quilomètric on va morir la dona. En aquells casos no hi va haver víctimes.

Els tres xocs van passar en dies de pluja. Davant d'això estan estudiant si exigeixen responsabilitats penals.

Entre 150 i 250 metres

Segons El Departament de Territori, els tres accidents anteriors al de la noia no van passar exactament al mateix punt quilomètric, sinó entre 150 i 250 metres més enllà.

Aquesta distància, afirmen, és rellevant perquè quan s'actua en un talús, com es va fer posteriorment a l'accident, es fa en un radi de 50 metres, que és la zona de risc després d'un despreniment.

Territori també afirma que aquells tres accidents van ser ser punxades de roda, causades possiblement per pedres a la calçada, tot i que en aquells casos els  mossos, diu el Departament, no hi van teobar pedres.

Anar al contingut