Tenis Godó

Juan Carlos Ferrero i Carles Moyà buscaran ser a la final del Godó, contra Safin i Calleri

Els espanyols Juan Carlos Ferrero i Carles Moyà s'han classificat per a les semifinals del torneig Comte de Godó, després de resoldre el respectiu compromísc contra Gustavo Kuerten i Nikolai Davidenko, i tots dos són seriosos candidats a repetir la final que ja van protagonitzar fa dos anys a Barcelona. En canvi, l'olotí Tommy Robredo ha notat el cansament acumulat de la vigília i ha caigut en tres sets contra l'argentí Agustín Calleri, en un partit que s'ha allargat durant 2 hores i 27 minuts. Calleri serà el rival de Moyà, i Ferrero jugarà contra Marat Safin, que ha eliminat el vigent campió, Gastón Gaudio.

Ferrero i Moyà han estat incommensurables. El valencià ha protagonitzat, juntament amb Kuerten, el partit de més qualitat de la jornada. Era el cinquè enfrontament entre tots dos, la sèrie estava empatada (victòries per a Ferrero a Roma (2001) i Austràlia (2001), i de Kuerten a Roland Garros (2000 i 2001). El partit ha satisfet les expectatives. Potser a "Guga" li falta una mica més de rodatge i una mica més de paciència en terra. Ferrero ha jugat molt seriós. S'ha imposat per un doble 6-4, en 1 hora i 24 minuts, i ha ofert bones sensacions. El rus Marat Safin, quart cap de sèrie, s'enfrontarà en la segona semifinal del torneig Comte de Godó a Ferrero, després de l'agònica victòria aconseguida pel tenista moscovita contra el defensor del títol, l'argentí Gastón Gaudio, per 6-4, 4-6 i 7-5, en 2 hores i 44 minuts. Carles Moyà també ha complert la seva tasca. S'ha enfrontat al rus Nikolai Davidenko, un jugador que ha guanyat el torneig d'Estoril i que a Barcelona s'havia desfet de rivals de l'entitat dels argentins David Nalbandián i José Acasuso. Moyà ha estat perfecte, especialment amb el servei. Amb Davidenko a l'expectativa, sense poder-se moure del fons de la pista, el mallorquí ha ofert tot un recital amb el servei. La possibilitat d'assegurar un finalista espanyol s'havia esvaït una mica abans, quan l'argentí Agustín Calleri va derrotar Tommy Robredo en l'altre partit de quarts de final. Robredo ha guanyat el primer set en la mort sobtada (7-1), però després no ha estat a l'altura de les circumstàncies. El físic de Calleri s'ha imposat al declivi de Robredo, que ha jugat a assegurar, i al final s'ha quedat sense opcions.