Los Angeles

Investiguen una aerolínia per un "Harlem Shake" gravat en ple vol

L'aerolínia nord-americana Frontier Airlines està sent investigada a causa d'un "Harlem Shake" enregistrat durant un vol de Colorado a San Diego. A YouTube, el vídeo ja té més de 450.000 visites.

RedaccióActualitzat
Els EUA investiguen una aerolínia nord-americana arran d'un "Harlem Shake" enregistrat en ple vol. El vídeo mostra l'equip de futbol americà de la universitat de Colorado Ultimate Frisbee fent aquesta popular coreografia, que s'ha estès ràpidament a través d'internet i de la qual corren versions de tot tipus. Després que a YouTube l'enregistrament ha superat les 450.000 visites, les autoritats competents volen saber si es va posar en perill la seguretat aèria en algun moment durant el vol 157 de Colorado Springs a San Diego.

El cert és que no és la primera vegada que es grava un "Harlem Shake" en un avió, però sí que és el primer cop que es comprova que s'ha fet mentre l'avió està a l'aire, segons ha assegurat l'Administració Federal d'Aviació. L'aerolínia que ho hauria permès és la companyia de baix cost Frontier Airlines.
 
Els estudiants que van gravar el vídeo van assegurar que tenien el permís de la tripulació del vol, que els va permetre usar el sistema de megafonia per a informar altres passatges sobre les seves intencions. "Ens volíem assegurar que seguíem tots els reglaments i que res podia sortir malament", ha explicat un membre de l'equip, Matt Zelin.

El vídeo mostra primer una persona amb un casc de futbol americà ballant al passadís de l'aparell, presumptament durant el vol. Poc després, com marca la coreografia, se li uneix la resta de persones de l'avió, alguns amb disfresses curioses, ballant al ritme compassat d'aquesta cançó.



La FAA està analitzant el vídeo per mirar d'establir si el llum del cinturó de seguretat estava encès en aquell moment i les circumstàncies exactes de la gravació del vídeo. En el vídeo, de menys d'un minut, no es pot arribar a veure si hi havia cap llum encesa.

Per la seva banda, un portaveu de la companyia ha confirmat que se'ls està investigant, però ha assegurat que l'aerolínia va prendre totes les mesures de seguretat i que no hi havia cap senyal de seguretat encès.

El vídeo polèmic està inspirat en la versió original d'un còmic anomenat Filthy Frank, que el va pujar a la xarxa a finals de gener del 2013. El seu èxit a les xarxes socials ha estat tan gran que ja se'l compara al "Gangnam Style" de Psy.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut