Imatge de l'home que ha ingressat a la unitat de psiquiatria, David Duaigües, sortint el 22 d'abril dels jutjats de Lleida (ACN)
Imatge de l'home que ha ingressat a la unitat de psiquiatria, David Duaigües, que va assegurar, l'abril passat, que era fill de l'últim tsar de Rússia (ACN)
Torres de Segre

Ingressa a la unitat de psiquiatria l'home que va intentar agredir amb un ganivet els Mossos d'Esquadra

L'home va assegurar, l'abril passat, que era el descendent de l'últim tsar de Rússia

RedaccióActualitzat

El veí de Torres de Segre detingut aquest diumenge acusat d'intentar agredir amb un ganivet de grans dimensions diversos agents dels Mossos ha ingressat a la unitat de psiquiatria de l'Hospital de Santa Maria de Lleida. Segons han informat fonts del cas, està previst que se li faci un reconeixement mèdic per esbrinar si té o no alguna patologia mental i en quin grau.

Els Mossos van detenir aquest veí després que va intentar agredir amb un ganivet els agents que el van anar a buscar a casa seva. Prèviament havia protagonitzat un enfrontament amb els seus veïns, amb aldarulls i amenaces. L'home havia bloquejat el carrer Onze de Setembre amb dos turismes i un tractor, motiu pel qual es va traslladar fins allà una patrulla de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos, que va intentar accedir a l'habitatge amb un camió escala dels bombers per intentar parlar amb ell, però els va rebre amb el ganivet a les mans. Finalment, va ser detingut.

El veí no és un desconegut per als Mossos. Es tracta de David Duaigües, l'home que l'abril passat va assegurar ser el descendent de l'últim tsar de Rússia, Nicolau Alexàndrovitx Romanov, i de la tsarina Alexandra Fiodorovna. El jutjat de primera instància número 7 de Lleida va desestimar la seva demanda al maig al·legant "la poca fiabilitat de les proves aportades, juntament amb les contradiccions internes de la demanda, cosa que fa difícil que pugui prosperar la reclamació".

Anar al contingut