El president de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, Oriol Illa, a la reunió amb Economia, el 17 de novembre de 2016. (Horitzontal)
El president de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, Oriol Illa, a la reunió amb Economia, el 17 de novembre de 2016. (Horitzontal)

Illa creu que Gas Natural intenta "escapolir-se de la seva responsabilitat" a la mort de Reus

Actualitzat

ACN Barcelona.-El president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa, s'ha volgut mostrar aquest dijous "contundent" amb Gas Natural després dels arguments que van donar per intentar explicar la seva actuació al cas de la dona morta a Reus. Per a Illa, resulta "sorprenent que al·legui problemes administratius per no resoldre un tema cabdal i vital, i que fa mesos que treballem". "Que algú al·legui raons simplement administratives o legislatives és una forma d'escapolir-se d'una responsabilitat que òbviament s'ha d'assumir", ha sentenciat. De la mateixa manera, Illa creu que el debat sobre la implicació o no de Gas Natural "està fora de lloc", i per això creu que "caldria que el Govern i el propi president Carles Puigdemont puguin entomar aquesta situació".

Oriol Illa, a més, ha considerat igualment "sorprenent" que l'empresa elèctrica hagi aparegut per "demanar més reglamentació i més protocols", quan al seu criteri, "el que li és natural a aquest sector és més desregulació". "Hem de ser molt clars i contundents en aquest tema. No podem dilatar més un debat que ja hem tingut, ja sabem quina és la diagnosi i el que passa al 8% de les llars a Catalunya", ha coclòs.

Anar al contingut